Specialist I

Bearbejdning i vanskellige materialer

Carsten Andersen Maskinfabrik har altid fokuseret på at bearbejde vanskellige materialer såsom titanium og syrefast rustfrit stål (316L). 


En opgradering af maskinparken i 2018 har i endnu større grad gjort dette muligt, da tre Citizen langdrejere er blevet indkøbt for at imødekomme efterspørgslen på mere avanceret emner i vanskellige materialer. 

De fire nye langdrejere fra Citizen er udstyret med den nye LFV teknologi(se video til venstre), som gør det markant lettere at bryde spån i materialet, og derved giver mulighed for at producere emner hurtigere og i en bedre kvalitet.  


Ved drejning af emner arbejder vi inden for området Ø0,2-42mm. i større serieproduktion.  Produktudvikling


Vi hjælper gerne til i udviklingsfasen af nye produkter, og kan udover selve produktionen også bistå med rådgivning ift. materialevalg samt produktionsmetode. Siden virksomhedens start i 1991, har titan været et af de mest anvendte materialer i produktionen. Selvom titan er kendt for at være et svært materiale af bearbejde, har de mange års erfaring indenfor området gjort, at vi kan producere næsten alt i titan.

Emner i syrefast rustfri stål (316L) til mikrofonindustrien

I løbet af de seneste 5-10 år er vi begyndt at producere mere og mere til den danske mikrofonindustri. Mange af emnerne produceres i syrefast rustfrit stål (316L), og har nogle strenge krav både i forhold til tolerancer og finish, hvorfor de passer perfekt i vores specialeområde

Med centerless slibnning kan vi overholde selv de mest snævre tolerancer. Vi udfører både indstiks- og gennemløbsslibning på vores Lidköping centerlessslibere.